Uw adres voor o.a.
schilderwerk, beglazing
wandafwerking, vloercoating
Referenties
 
Stijlvol exterieur
Ook dit zeer stijlvolle monumentale pand is door onze schilders met veel ambitie gerestaureerd.
Met een uitstekend gevoel voor de authentieke details en kleuren, restauratie d.m.v. deelvervanging en houtrotreparaties heeft dit stijlvolle pand haar aloude allure weer helemaal terug.
 
Monumentale boerderij
Binnenschilderwerk in monumentale boerderij. Er is gekozen voor een chique, stijlvolle kleurstelling zoals u op de foto's kunt zien. Een antracietkleurig plafond, lichte wanden, en warmrode deuren en kozijnen.
 
Vrijstaande woning
Door ons wordt sterk de nadruk gelegd op afwerking tot in details. Zoals u op de foto's ziet hebben wij ook de brievenbus aangepast naar de stijl van het overige schilderwerk van de buitendeuren. De uitstraling van de voordeur is in dezelfde verhouding ook gebruikt voor de afwerking van de brievenbus.
Terug
16 December 2011
Welkom bij schildersbedrijf Roo

Wat hebt u voor ogen? Is uw woning toe aan een schilderbeurt en kiest u voor dezelfde kleurstelling? Of kunt u wel wat inspiratie gebruiken bij de inrichting van uw interieur? Wij beginnen graag bij het begin: een inventarisatie van uw wensen en de staat van onderhoud. Op basis daarvan komen we met ideeën en een voorstel.